Castlevania: LoS'u Solid Snake'le Oynamak

05.10.2010 09:18 Alkan Adakaner


 
      Justpushstart'da yer alan habere Castlevania: Lords of Shadow'u Metal Gear serisinin kahramanı Solid Snake ile de oynamak şansımız bulunuyor. Sitede oyunun bitirdikten sonra "Extras" adlı bölüme girip Gabriel Belmont yerine Solid Snake'i bandanalı veya bandanasız olarak seçebileceğimiz bilgisi verilmiş.
 
      Bu tür karakter değişimleri son dönemde fazlasıyla yaşanmaya başlandı. Castlevania: Lords of Shadow'da Solid Snake'i görmek açıkçası pek şaşırtıcı olmadı; zaten iki oyunun da sahibi Konami ve MGS serisinin yaratıcısı Hideo Kojima, Lords of Shadow'a danışman olarak destek verdi.
 
      Şu ana kadar övgü dolu yorumlar alan ve ilk defa 3D'de başarılı olmuş gibi görünen Castlevania: Lords of Shadow, bugün Ekim'de Amerika'da 7 Ekim'de de Avrupa'da piyasaya çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Mercurysteam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler