Castlevania: Lords of Shadow Remake Olabilirdi

11.04.2010 11:46 Alkan Adakaner


 
     Mercurysteam'in en önemli ismi Dave Cox'un açıklamasına göre Castlevania: Lords of Shadow'u önce orijinal 8-bit Castlevania'nın yeniden yapımı olarak düşünmüşler, fakat bundan daha sonra vazgeçmişler.

      Cox, açıklamasında Simon Belmont ve her şeyiyle orijinal tasarımın Castlevania'nın yeniden yapımı olacağını, ama daha sonra bunun pek de iyi bir fikir olmadığını fark ettiklerini söyledi. Lords of Shadow ise Super Castlevania 4'ün dünyasından esinlenilerek yapılan yepyeni bir oyun.
 
     Castlevania: Lords of Shadow, Mercury Steam'in geliştirdiği bir oyun motorunu kullanılarak geliştiriliyor. Grafiksel olarak oldukça iyi olmasını beklediğimiz oyunun ana karakteri Gabriel Belmont olacak.
 
     İnsanları doğa üst yaratıklardan koruyan Brotherhood of Light adlı kutsal şovalye grubunun üyesi olan Gabriel'in eşi Marie bu yaratıklardan tarafından öldürülünce asıl mücadelemiz başlayacak.
 
     Bu yıl Playstation 3 ve Xbox 360 için piyasaya çıkacak olan Lords of Shadow'un resmi çıkış tarihi henüz açıklanmadı.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Mercurysteam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 46 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler