Castlevania: Lords of Shadow Yapımcısı Yeni Bir Oyuna İşaret Ediyor

25.07.2015 16:41 Ömür Gencer


      Son olarak karşımıza geçtiğimiz senenin başlarında Castlevania: Lords of Shadow 2 ile çıkan Mercury Steam yakında yeni bir oyun duyuracak gibi. Yapımcı ekip sitesi üzerinden yeni bir bilim kurgu oyununun ipuçlarını veriyor.
 
      Firmanın sitesi üzerinde "Durum: Yeni dünyalar keşfediliyor, garip yaratıklarla savaşılıyor, yeni kahramanlar keşfediliyor. Yeni bilgiler yakında." mesajını paylaşıyor. Sitenin arka planında ise bir çeşit uzay mekiğinin içinde bir adama yer veriliyor.
 
       Daha önce Scrapland, Jericho, Castlevania: Lords of Shadow, Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate, Castlevania: Lords of Shadow 2 oyunlarıyla karşımıza çıkan yapımcı ekibin bu yeni oyunu ne zaman duyuracağı hakkında herhangi bir bilgi yok. Ne dersiniz 5-9 Ağustos'ta düzenlenen Gamescom etkinliğinde bu yeni Mercury Steam oyununu görebilir miyiz? 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Mercury Steam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 1 Saat önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 1 Saat önce Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 13 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler