Castlevania: Rondo of Blood Batı'ya Gelebilir

23.12.2009 23:43 Alkan Adakaner

 
Castlevania serisi özellikle 2D oyunlarıyla kendi türünde çok önemli bir oyun ve serinin oldukça fazla hayranı bulunuyor.
 
Oyunun yapımcısı Konami gibi Japon bir firma olunca Japonlar genellikle bizden önce bu seriyi oynama fırsatı yakalıyorlar.
 
2008 yılında PC Engine CD oyunu Castlevania: Rondo of Blood, Japonya'da Wii Virtual Console servisinde kullanıma sunulmuştu.
 
Konami Rondo of Blood'un Batı için ne zaman çıkacağını açıklamamış olsa da Avustralyalı OFLC'nin (Office of Film and Literature Classification) listesinde oyunun görünmesi Batı'ya çıkış umutlarını arttırdı.
 
2007 yılında Amerika'da, 2008'de ise Avrupa'da PSP versiyonunu oynama fırsatı bulmuştuk.
 
Konami bir sürpriz yaparsa 2010 yılı içinde Virtual Console'da oyunun Batı versiyonunu oynayabileceğiz.
 
 
OFLC'deki Listede Castlevania: Rondo of Blood Künyesi
 
Image and video hosting by TinyPic
 
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Rondo of Blood Platformlar: Wii Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 2 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 3 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler