Castlevania'nın Kapak Tasarımı ve Çıkış Tarihi

21.07.2010 13:01 Alkan Adakaner


      Playstation 3 ve Xbox 360 için Mercury Steam tarafından Hideo Kojima'nın danışmanlığından geliştirilen Castlevania: Lords of Shadow'un çıkış tarihi ve kapak tasarımı sonunda ortaya çıktı.
 
     Konami'den yapılan açıklamada oyunun Ekim ayında piyasaya çıkacağı açıklandı. Her ne kadar kesin çıkış tarihi (gün olarak) henüz açıklanmasa da Köln'deki Gamescom'da bu tarihe kavuşacağımızı umuyorum.
 
    Lords of Shadow'un aynı zamanda Playstation 3 sürümüne ait kapak tasarımı da ortaya çıktı. Aşağıda görebileceğiniz kapak tasarımının henüz son aşamaya gelmediği anlaşılsa da en azından genel olarak neye benzeyeceğine dair bir fikir veriyor.
 
    Güncelleme: Konami tarafından Eurogamer'a yapılan açıklamada oyunun çıkış tarihi hakkındaki haberlerin spekülasyon olduğu açıklandı.
 
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Mercurysteam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 5 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 5 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 6 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 7 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler