Catherine'e Aksiyon Odaklı Yeni Görseller

Bu nasıl bir kabus böyle!!
14.12.2010 15:17 Levent Polater

 
    Catherine ile görüştüğünden beri, Vincent, rüyalarında korkunç yaratıklardan kaçmaktadır. Vincent'ı bu kötü durumundan ise bir kuleye çıkarak kurtarmak zorundasınız. Canınızı kurtarmak pahasına çıktığınız bu kule merdivenlerinde, bölümleri geçmek üzere ipucu almak için bir koyun ile konuşma seçeneğine de sahibiz.
 
    Catherine ile ilgili yukarıda anlatılan paragraf, kafanızı karıştırmış olmalı. Persona ekibinin yeni nesil için yapım aşamasındaki yapımı Catherine, bu enterasan ve gizemli teması ile şimdiden ilgiyi üzerine çekti bile.
 
    Oyunun kafa yoracak bölümleri için oyun içi ekran görüntüleri de yayınlandı. Her bölümün sonunda elde ettiğiniz puanlara göre internet skorbordunda sıralamaya girebilme şansınız da mevcut. Aşağıdan görüntülere bakabilirsiniz:
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Catherine Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler