Catherine'in Avrupa'daki Kaderi Belli Değil

Vincent'ın umutsuzluk dolu dünyasına adım atamayacak mıyız?
21.07.2011 11:45 Alkan Adakaner


     Catherine ilk inceleme puanları oyun otoritelerinin beğenisini kazandı. Sıradışı hikayesi, kaliteli sunumu ve müzikleri ile dikkat çeken bu oyun farklı oynanış öğelerini bir arada sunması ile dikkat çekmeyi başarmıştı. Amerika'da 26 Temmuz'da piyasaya çıkacak oyunun Avrupa çıkış tarihi ise henüz belirlenmedi. Bunun nedeni ise Atlus'un henüz Avrupa'da bir yayıncı bulamaması.
 
    Hatırlarsanız daha önce Atlus ile bağlantısı olan oyunlardan Persona 4 Avrupa'da Square Enix, 3D Dot Game Heroes adlı oyun Southpeak ve Demon's Souls ise Namco Bandai tarafından yayınlanmıştı. Atlus Avrupa'da yayıncılık konusunda imkanları olan bir firma değil.

      Atlus Amerika yetkilisi Aram Jabbari de imkansızlıklardan dolayı oyunu Avrupa'da piyasaya sürmeyi "şu an için" düşünmediklerini açıkladı. Bizce Catherine mutlaka Avrupa'ya gelecektir, ama ne zaman gelir orasını bilemiyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Catherine Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler