Catherine'in Demosu Yayınlanacak

Kanlı bir çatal ve pencesiyle sizi paramparça etmeye çalışan bu türden yaratıklar Catherine'in korku öğelerini oluşturacak
28.12.2010 11:19 Alkan Adakaner


    Vincent adlı bir genç bir gün Catherine adlı genç bir kızla tanışır ve onunla geçirdiği bir geceden sonra aralıksız her gece kabus görür. Kabuslarında kendisini parçalamak isteyen yaratıklar bir türlü peşini bırakmıyordur.
 
     Persona ekibinin ilk HD projesi olan Catherine'de Vincent adlı bir kişiyi yönetiyoruz. Korku, macera ve araştırma bölümlerinin bulunacağı Catherine'in oyun yapısı şimdiden bize karmaşık gelmeye başladı, ama geliştirici Persona Team'in bu konuda bir çalışması var.
 
     17 Şubat'ta Japonya'da Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan Catherine'in gelecek yılın başında bir de demosu yayınlanacak. Böylece oyuun karmaşık gelen yapısı hakkında bilgi sahibi olabileceğiz.
 
     Henüz Batı için duyurulmayan oyunun demosunu Japonya hesaplarından tabi ki Japonca indirip denemek isteyenler kaçırmasın deriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Catherine Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 26 Dk önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler