Catherine'in Yeni Yaması Deneme Aşamasında

Güzeller güzeli Catherine, rüyalarınıza değil, kabuslarınıza girecek.
07.03.2011 12:21 Levent Polater

 
    Japonya çıkışını bir kaç hafta önce yapan Catherine için ilk gelen şikayetler oyunun en düşük zorluk seviyesinde bile çok zor olduğu yönündeydi. Bu şikayetler üzerine zorluğu dengelemek için ilk yama çalışmalarına başlayan Atlus'tan açıklama geldi.
 
     Oyunun yönetmeni Katsura Hashino yapımın Japonya blog'unda yamanın şu anda test aşamasında olduğunu ve kısa süre içinde çıkacağı müjdesini verdi. Yamanın oyunun 'easy' (kolay) moduna 'destek' özelliği ekleyeceği belirtildi. Hem easy hem de oyunun normal modundaki izin verilen deneme sayısının da arttırılacağı açıklandı.
 
    Yeni yama zorunlu olacak ancak oyuncular istediği zaman yeni gelen özellikleri kapayarak oyunun esas zorluğuyla baş başa kalabilirler.
 
    Catherine, şu sıralar Batı'ya da uyarlanıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Catherine Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty Black Ops 6'dan Yeni Fragmanlar ve Detaylar Ortaya Çıktı 23 Mayıs The Witcher 3'ün Yeni Modu İlk Oyunun Haritasını Getiriyor 23 Mayıs Spider-Man 2'nin Fan Yapımı PC Portu Yeni Sürüme Kavuştu 23 Mayıs UE5 Destekli Korku Oyunu Still Wakes the Deep Sistem Gereksinimleri 23 Mayıs Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi 23 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler