Cave Story'nin Konsollara Çıkışı Onaylanmadı

02.11.2012 17:57 Erkut Köse


   Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Cave Story'nin PS Vita, Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkabileceğini ve ESRB'de bu konsolların eklendiğini aktarmıştık.
 
   Ancak Nicalis'in patronu Tyrone Rodriguez yaptığı açıklamayla bunun doğru olmadığını belirtti. Bu konsolları eklemelerinin sebebini daha sonra uğraşmak istememeleri olarak belirten Rodriguez, ileride eğer bu konsollara oyunu çıkarmayı düşünürlerse böylece tekrar eklemeleri gerekmeyeceğini dile getirdi.
 
   Bu açıklamayla birlikte kapı tam olarak kapanmamış diyebiliriz. Zira ileride böyle bir projenin olma ihtimali de böylece gün yüzüne çıktı. Bakalım zaman neler gösterecek.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Corsair CEO'sundan GTA 6'nın PC Sürümü İçin Açıklama 3 Saat önce NewGamePlus: Crysis 4'ten Kara Haber 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Çok Sevildi: Peki Neden? 5 Saat önce Epic Games 585 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor 6 Saat önce Marvel Rivals İçin PvE Mod Planları Bulunmuyor 15 Şubat
Forumdan Konular
DH'den Haberler