Çekilişle Bir Tane Star Wars: Battlefront(PC) Dağıtıyoruz!

21.11.2015 17:58 Samet Konuksal

 
    Voidu sponsorluğunda bir süredir sosyal medya üzerinden düzenlediğimiz oyun çekilişleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu kez oyun konuğumuz Star Wars: Battlefront oluyor. 
 
    Çekilişe katılmak için öncelikle Facebook sayfamızı beğenmiş olmanız gerekiyor. Daha sonrasında ise buradaki gönderiyi beğenerek çekilişte yer alma şansı elde edebilirsiniz. Bunun haricinde dilerseniz arkadaşlarınızı durumdan haberdar ederek ya da yorumda bulunarak kazanma şansınızı arttırabilirsiniz!
 
    Ayrıca bu haftadan itibaren çekilişe katılmak için haberimizin yorum bölümü de devreye giriyor. Bu habere yorumda bulunarak çekilişe doğrudan katılma hakkı elde edebilirsiniz. Unutmayın, her üyeliğin bir tane katılım hakkı bulunuyor. Herkese iyi şanslar! 
 
    Bu arada çekilişten oyunu kazanamazsanız üzülmeyin, Star Wars: Battlefront'u uygun fiyatlarla Voidu'dan satın alabilirsiniz! Oyunun sayfasına buradan ulaşabilirsiniz!
 
Not: İletişimde sorun yaşayacağımız için misafir olarak yapılan yorumlar çekilişe dahil edilmeyecektir. Çekilişe sadece üyeliklerle veya Facebook üzerinden katılabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 852 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 11 Dk önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 6 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 7 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler