Chair Entertainment, Ender’s Game'i İptal Etti

Bu ünlü bilim kurgu kitabı Türkçe'ye Ender'in Oyunu adıyla çevrilmişti
15.12.2010 11:32 Alkan Adakaner


    Shadow Complex, Undertow, Infinity Blade gibi önemli oyunlardan tanıdığımız Chair Entertainment, Ender's Game adlı oyun projesini iptal ettiğini açıkladı.
 
    Epic Games'e bağlı olan Chair Entertainment'ten Donald Mustard'ın açıklamasına göre Orson Scott Card’ın klasik bilim kurgusu temel alınarak geliştirilmesi planlanan Ender's Game, Epic Games'in orijinal ve eşsiz oyun yaratma isteği nedeniyle iptal edilmiş. 

    Ender's Game için mükemmel bir tasarım yaptıklarını, ama artık oyunun stratejik amaçlara uygun olması ile ilgili bilgisi olmadığını söyleyen Mustard, projenin en azından kendileri tarafından devam ettirilmeyeceğini söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Infinity Blade Platformlar: Mobil Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Apple Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 9 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler