Champions Online Yarından İtibaren Ücretsiz Oluyor

Champions Online'a ömür boyu Gold üye olmak 240$
24.01.2011 19:03 Gökhan Yılmaz

 
     Cryptic Studios, 2009'da çıkan süper kahraman MMO'su Champions Online'ın yarın gelecek Free to Play (F2P) güncellemesi ile birlikte ücretsiz olarak oynanabileceğini duyurdu.
 
     Champions Online: Free For All güncellemesi ile birlikte oyunun ücretsiz olarak oynanabilmesinin yanı sıra pek çok yeni içerik ekleneceği belirtildi. Bu içerikler oyunun sadece Gold üyelerine açık olacak (Gold üyelik aylık 14.99$'a satın alınabiliyor). Oyunun ücretsiz olması ile birlikte normal üyelere zaman ve karakter açısından hiç bir sınırlama getirilmeyecek.
 
     Free For All güncellemesi 25 Ocak'tan yani yarından itibaren indirmeye sunulacak. Böylece üye olmayan oyuncular da Champions Online üyeliği alarak oyunu indirebilecekler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Champions Online Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Cryptic Studios Dağıtıcısı: Atari Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 2 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 3 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 9 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler