Change.org'da Aral'ın Oyun Fiyatlarını Düşürmesi için İmza Kampanyası Başlatıldı

19.08.2014 14:59 Tayfun Kumaş


     Change.org'da Aral İthalat adına açılan imza kampanyasında, eylül ayında birçok oyunun satışa çıkacağını ve PS3 ile PS4 oyunlarının büyük bir çoğunluğunun 200 ile 280 TL arası fiyatlarla satışa sunulmasından rahatsız olduğunu belirten bir oyuncu, bu kampanyayı başlatarak Aral'dan oyunların fiyatlarının indirilmesini talep ediyor.

     Aynı oyunları yurt dışından 60$ yani yaklaşık olarak 120 TL civarında bir ödeme ile satın aldığı belirten Video Oyun Sektörüne Sahip Çık adlı kullanıcı, yaşanılan fiyat politikasından oldukça rahatsız edici olmasıyla beraber, bandrolsüz olarak satın alınan ürünlerin Türkiye'deki oyun sektörünün gelişimine engel olduğunu belirti. Bu durumun önlenmesi adına, oyun fiyatlarının daha da ucuzlayıp, alım gücü oluşması için Aral'dan fiyatların indirilmesini talep ediyor.

     Bahsettiğimiz imza kampanyası ile ilgili detaylara buradan ulaşabilir, hatta siz de destek olabilir ve düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 60 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler