Chernobylite PS4 Fiziksel Sürümü Duyuruldu

24.06.2021 11:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Perp Games, bilim kurgu hayatta kalma korku RPG oyunu Chernobylite için yayıncı All In! ile birlikte PlayStation 4 fiziksel sürümünü yayınlayacak.
 
Şu anda PC'de Erken Erişim'de olan Chernobylite, 28 Temmuz'da Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC platformuna çıkış yapacak. Ardından yaz aylarında PlayStation 4 - Xbox One'a gelecek. Yine yıl içerisinde PlayStation 5 ve Xbox Series için çıkacak. 
 
Oyun hakkında
 
Chernobylite, tedirgin edici bir dünyada serbestçe keşif yapabilmeyi, zorlayıcı savaş sistemini, eşsiz craft sistemini ve çizgisel olmayan hikaye anlatımı unsurlarını birleştiren bir bilim kurgu hayatta kalma korku deneyimidir.

Çernobil Nükleer Santrali'nin eski çalışanlarından biri olan bir fizikçi olarak oynayın ve sevgilinizin gizemli bir şekilde ortadan kayboluşunu araştırın. Hayatta kalmaya ve zehirli bölgenin gizemli sırlarını açığa çıkarmaya çalışın. Unutmayın, askeriye endişelenmeniz gereken tek şey değil.
 
Oyunun Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Chernobylite Platformlar: PC Geliştirici: The Farm 51 Dağıtıcısı: The Farm51 Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler