Child of Eden'ın Çıkış Videosu Yayınlandı

Oyun, çok zengin bir renk paleti sunuyor, gözlerimizin kamaşacağı kesin.
14.06.2011 22:33 Levent Polater

 
    Ubisoft’tan Q Entertainment tarafından bir süredir yapım aşamasında olan tekno-shooter oyunu Child of Eden için çıkış videosu geldi.
 
     Xbox 360'ta Kinect, PS3'te ise Move desteğini arkasına alarak oyunculara bambaşka bir shooter deneyimi vermek isteyen Child of Eden, 17 Haziran'da Xbox 360 için raflardaki yerini alırken, PS3 sürümü Eylül'e kadar bekletecek.
 
     Cennet'te insan varlığını virüsten kurtarmaya çalışacağımız oyun, çılgın bir konsept ile geliyor. Aşağıdan çıkış videosunu izleyerek siz de oyunun yaratacağı yeni akıma dahil olabilirsiniz. Ekranda çıkan nesneleri müzik efektine göre ateş ederek, hem müzik-ritim, hem de shooter oynanışı sunan Child of Eden, değişik bir şeyler arayanlara ilaç gibi gelecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Child of Eden Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Q Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Dk önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler