Child of Eden'lı Kinect Bundle'lar Geliyor

Yeni Kinect paketini yukarıda görebilirsiniz.
31.08.2011 00:03 Levent Polater

 
    Microsoft, Kinect için yeni bir bundle paketin sis perdesini kaldırdı. Yeni Kinect bundle paketi artık hem Kinect Adventures oyununu barındıracak, hem de içindeki kod ile birlikte Child of Eden'ı da oyunseverlere bedava sunacak.
 
     Tetsuya Mizuguchi imzalı Child of Eden, ritim-aksiyon shooter tabanlı oynanışını Kinect'in özgür hareket kontrolüyle süslüyor. Bu müthiş Kinect yapımının da Kinect ile beraber sunulacağını bilmek harika.

    Microsoft'un yaptığı bu hamleyle yaklaşan Tatil sezonunda Kinect'in konsol pazarını biraz sarmasının planlanıldığı düşünülüyor. Bu yeni promosyon önümüzdeki hafta yukarıdaki resimde de görebileceğiniz üzere özel logolu paketlerle sınırlı olacak ve sınırlı sayıda çıkacak. Yani bu özel paket için elinizi çabuk tutun diyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 1 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 2 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler