Children of Morta için Setting Sun Inn Güncellemesi Yayınlandı

07.05.2020 15:48 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 11 bit studios ve geliştirici Dead Mage, hikaye odaklı aksiyon rol yapma oyunu Children of Morta için ikinci ücretsiz içerik güncellemesi Setting Sun Inn'i yayınladı.

Güncelleme New Game+ modunu ekliyor. Oyunu bir kez bitirdikten sonra erişebileceğiniz bu modda ilk oynayışınızdan açtığınız karakterler, yetenek ağacı ilerlemesi, kaynaklar ve yükseltmeleri tutmaya devam ediyorsunuz ve artırılmış zorluk seviyesi ile karakter yetenek puanı sınırı ile oynuyorsunuz.

Bununla birlikte hikaye için 20 yeni ara sahne, 30'dan fazla yeni ev etkinliği, yeni aile görevleri ve yan görevler ekleniyor.

Güncelleme ayrıca denge değişiklikleri ve iyileştirmeler içeriyor. Daha fazla detay için Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

Children of Morta PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Türkçe arayüz ve altyazı desteği mevcut.

Güncellemenin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Children of Morta Platformlar: PC Geliştirici: Dead Mage Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 1 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 2 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 3 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler