Christian Bale: Christopher Nolan Yönetirse Batman Olarak Geri Dönerim

28.06.2022 14:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Kara Şövalye oyuncusu Christian Bale, yeniden Batman'i canlandırmak istediğini ancak yalnızca Christopher Nolan tarafından yönetilen bir filmde oynayacağını söyledi.
 
Yakın tarihli bir röportajda Bale, Batman hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Röportajda Nolan'ın yalnızca bir üçleme planladığını belirtti. Bunun yanı sıra Nolan'ın anlatacak yeni bir hikayesi varsa sahneye geri dönmekten mutlu olacağını söyledi.
 
Nolan, 2005'teki Batman Begins, 2008'deki The Dark Knight ve 2012’deki The Dark Knight Rises filmlerinden oluşan ve eleştirmenlerce beğenilen Kara Şövalye üçlemesini yönetti. Bale ise milyarder Bruce Wayne'i ve onun ikinci kişiliği olan maskeli kanunsuz Batman'i canlandırdı.
 
Screen Rant ile yakın tarihli bir röportajda Bale seriye geri dönüş yapma olasılığından bahsetti. Ancak bunun yalnızca Nolan'ın aracılığıyla olabileceğini belirtti. Bale ek olarak şunları söyledi: "Chris Nolan ile bir anlaşmam vardı. Üç film çekelim ve sonra dağılalım dedim. Çok fazla oyalanmaya ve uzatmaya gerek yok.
 
Ancak Chris Nolan bir gün anlatacak başka bir hikayem var sen de yer alır mısın? Diye sorsaydı kesinlikle katılırdım."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham Asylum Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 13 Dk önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler