Chroma Squad Konsollara Geliyor

05.09.2016 13:09 Burak Oruç


    Bir Kickstarter projesi olarak ortaya çıkan Chroma Squad Behold Studios tarafından, bağımsız bir oyun olarak geliştiriliyor. Chroma Squad 2015'te PC için çıkış yapmıştı.

    Chroma Squad'ın PS4, PS3, PS Vita ve Xbox One için çıkış yapacağı duyuruldu. Ayrıca Chroma Squad 2017'nin başlarında mobil platformlar için çıkacak. Doksanların popüler TV dizisi olan Power Rangers'tan bir hayli esinlenen yapım retro bir görsellik ve taktiksel bir dövüş sistemi sunuyor. Her ne kadar Power Rangers'tan çok fazla esinlenme hatta temayı benimse söz konusu olsa da Chroma Squad'ın kendine özgü bir mizah anlayışı ve sunumu var.

    Chroma Squad'ın konsol çıkışı için net bir tarih verilmediğini görüyoruz. Ancak mobil sürüm çıkışı için 2017'nin başları dendiğine göre, Chroma Squad'ın bu yılın sonuna doğru konsollar için çıkış yapacağını söyleyebiliriz. Chroma Squad'ın fiyatı ise $15 olacak.

    Yapımcıların özenle hazırladığı ve de kendilerinin yaptığı bir tema müziğiyle de donattıkları tanıtım videosuna aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Chroma Squad Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Behold Studios Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: 30 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 8 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler