Chrono Trigger PC Versiyonu için İkinci Güncelleme Yayınlandı

17.05.2018 15:38 Gazali Çetinkaya

 
   Nisan ayında yayınlanan ilk güncellemeden sonra Square Enix Chrono Trigger'ın PC versiyonu için ikinci güncellemeyi yayınladı.

   Güncelleme notları şu şekilde:
 
- Savaş sırasında gamepad veya klavye kullanan oyuncular için daha iyi bir oyun deneyimi sağlamaya yönelik ekran düzeni ve kontrol girişi üzerinde değişiklikler yapıldı.
- Chrono Trigger'ın orijinal sürümü ile daha uyumlu olması için dünya haritasındaki oynanabilir karakterlerin görünümü düzeltildi.
- Animasyonlu ara sahnelerin çözünürlüğü iyileştirildi ve bu sahnelerin ekran boyutu da büyütüldü.
- Korece metin düzeltmeleri, oyun kontrolleri için iyileştirmeler, savaşlar sırasında yeni bir duraklatma işlevi ve hata düzeltmeleri dahil olmak üzere çeşitli ek değişiklikler yapıldı.
 
   Üçüncü güncelleme Haziran ayında yayınlanacak ve ekran düzeninde iyileştirmeler, kontrollere yönelik geliştirmeler ve daha fazlasını içerecek.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 31 Dk önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 5 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 5 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 6 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler