Chucky'nin Oyunu Geliyor

Chucky özellikle dikişli suratı ile oldukça karizmatik bir korku öğesi.
20.05.2011 10:38 Feyyaz Ustaer


    Çocukluğumuzda bizleri oldukça etkileyen ve korku öğesi olarak gerçekten üzerimizde derin bir izi olan -en azından benim için- Chucky'nin oyunu üzerinde çalışmaların başladığı duyuruldu.
 
    Chucky'yi zaten bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. Yine de çok kısaca özetleyelim: Chuck oyuncak bir bebek ve seri katil.
 
    Oyunun yapımcılığını Tikgames üstlenmiş durumda. Yayıncılığını ise Universal firması yapacak. Gizlilik tabanlı bir aksiyon korku oyunu olacak olan Chucky: Video Game, 2011'in son çeyreğinde piyasada olacak. 
 
    Tikgames yetkilisi Alex Tichman, dünya çapında çok fazla fanı bulunan Chucky'yi sinema ekranlarından oyun dünyasına aktaracakları için çok mutlu olduklarını; bu oyunun herkes için kanlı ve bir o kadar da eğlenceli bir deneyim olacağını belirtti.
 
    Oyunumuz PC, Xbox 360 ve Playstation 3 platformları için geliştirilmekte. Henüz çok fazla detay içeren bilgi yok. Umuyoruz ki önümüzdeki günlerde oyunun ilk görselleri ve daha detaylı bilgiler bizlerle paylaşılacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Chucky: Video Game Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Tikgames Dağıtıcısı: Universal Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler