Chunsoft 2 Macera Oyunu Üzerinde Çalışıyor

999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors oldukça kaliteli bir oyundu
24.08.2011 08:47 Alkan Adakaner


    Nintendo DS için hazırladıkları 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors adlı oyunları ile büyük beğeni toplayan Chunsoft iki yeni macera oyunu üzerinde çalıştığını açıkladı.
 
    Firmanın bu iki yeni oyunundan bir tanesi 1994 yılında Super Nintendo için piyasaya çıkan "Shin Kamaitachi no Yoru" olarak açıklandı. Toru ve kız arkadaşı Mari'nin bir katilin peşinde bulmacalar çözdüğü oyun PS3 ve Vita için hazırlanıyor. Oyunda iki konsol arası bağlantı kuracak olmamız da sevindirici.
 
      Tamamen 3D hale getirilecek oyunun en önemli özelliği ise 100 kişinin aynı anda bir suça ait bulmacayı çözmeye çalışacağı bir multiplayer modunun bulunacak olması.
 
     Chunsoft'un diğer macera oyunu  999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors'u geliştiren ekip tarafından hazırlanan "Gyokugen Dasshutsu Adv: Zennin Shiboudes" adlı bir oyun. Playstation Vita ve 3DS sahipleri bu oyunu oynamak şansı yakalayacaklar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
999 : 9 Hours, 9 Persons, 9 Doors Platformlar: DS Mobil Geliştirici: Chunsoft Dağıtıcısı: Aksys Games Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 16 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 30 Dk önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler