Çılgın Tavşanlar Zaman Yolcusu

15.06.2010 16:09 Ersin Kılıç


 
     Ubisoft'un en eğlenceli serilerinden biri olan Rayman Raving Rabbids'in yeni oyunu Travel in Time'da çılgın tavşanlarımız bu seferde zamanda yolculuk ediyor.
 
     Zamanda yolculuk eden tavşanlarımızın aracı ise bir çamaşır makinesi. İlk önce eski çağlarda ateş yakmaya çalışan bir yerliye yardım eden tavşanlarımız daha sonra Mısır'a gidiyor. En son duraklarında ise Excalibur efsanesini baştan yazıyorlar. Anlaşılan oyunda bazı gerçek mekanlar dışında fantastik yerlere de yolculuk edeceğiz.
 
     Her zamanki Raving Rabbits espri anlayışını da koruyacak olan oyunun ilk tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz. Wii için özel olarak geliştirilen oyun 11 Kasım'da çıkışını yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Raving Rabbids: Travel in Time Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler