Çinli Bir Firma Epic Games'ten Hisse Satın Aldı

19.06.2012 16:32 Tunahan Başol


     Çin merkezli telekomünikasyon şirketi olan Tencent, Epic Games'ten azınlık ölçüde hisse satın aldıklarını duyurdu. Bunun üzerine açıklama yapan Epic Games başkanı Michael Capps şu açıklamayı yaptı:
 
     "Tencent'in Epic üzerindeki etkisi, bize büyük oyunlarda ve oyun teknolojilerinde yaptıklarımızdan daha iyisini yapmamızı sağlayacak. Onların küresel çapta online oyun pazarındaki uzmanlığı, oyunculara daha zengin deneyimler sunmakta bizlere yardımcı olacak. Epic, fantastik bir ortağın desteğiyle, şu anki ve bundan sonraki tüm oyunlarda daha ileride olmak için şimdiden heyecanlanıyor."
 
     Epic Games bu genişlemeye rağmen bağımsız olarak çalışmaya devam edecek. Resmi anlaşmanın da bir ay içerisinde imzalanması planlanıyor.

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler