Çinlilerden Kinect Benzeri Oyun Aleti

10.08.2010 14:52 Alkan Adakaner


 
     Çin'de Xbox 360, PS3 ve Wii gibi oyun cihazlarının satışına -en azından sözde- izin verilmiyor. Buna rağmen bu ülkede herşeyin alternatifini bulmanız mümkün. Hatta Microsoft'un harekete duyarlı kontrol cihazının benzerini bile.
 
      Lenovo, Legend Holdings ve Legend Capital'ın işbirliği ile kurulan eedoo'nun geliştirdiği eBox (Xbox deselerdi bari) herhangi bir kontrol aletine gerek duymadan bir kamera sayesinde vücudumuzu kullanarak oyunları kontrol etmemizi sağlayacak.
 
      Yukarıda fotoğrafını gördüğünüz bu cihaz 30 oyunla birlikte 2011 yılından itibaren satışa sunulacak. Bazıları Xbox 360 ve Wii için de oyun geliştiren 8 ülkeden 16 profesyonel takımın oyunları üzerinde çalıştığı eBox, yüzlerce oyunu olacağı söyleniyor ki bize de bunların mini oyunlar olduğunu düşünmek kalıyor.
 
       Kinect'in bu ülkenin yasaları dolayısıyla Çin'de satışa çıkmayacağını göz önüne alırsak eBox Çinliler için bir alternatif olabilir.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 3 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 7 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 7 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler