Çinlilerin Kinect Kopyası Cihazı eBox Ertelendi

eBox'ın 30 oyunla piyasaya çıkması hedefleniyor
18.01.2011 14:07 Alkan Adakaner


    Xbox 360'ın harekete duyarlı kontrol cihazı Kinect, Avrupa ve Amerika'da yüksek satış rakamlarına ulaşıp takdir topluyorken Çinli Lenovo da bu cihazın bir benzerini geliştirmek için harekete geçmişti.

    Lenovo'nun bu ay Çin'de piyasaya sürmeyi planladığı eBox adlı Kinect benzeri cihazın çıkış tarihi Şubat ayına ertelendi. Lenovo yetkilileri ertelemenin nedeni olarak da cihazı biraz daha geliştirmek için zamana ihtiyaçlarını olduğunu gösterdiler.
 
    Microsoft, Kinect için geliştirdiği yazılımlar ile cihazı rahatça kullanmamızı sağlamıştı. Lenovo'nun bunu yapması hiç de kolay olmayacaktır. Yine de Lenovo'nun büyük bir şirket olduğunu göz ardı edemeyiz.
 
      Bazı Amerikalı ve Fransız firmaların da eBox'a oyun yapacağını duyuran Lenovo, bu firmaların adını henüz açıklamadı. Zaten Kinect'i kopyalayan bu cihazın piyasada tutulması zor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 47 Dk önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 1 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 3 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler