Circadian City 2020'nin İlk Çeyreğinde PC, 2020'nin Dördüncü Çeyreğinde Switch için Çıkacak

02.12.2019 17:18 Gazali Çetinkaya

 
Mayıs 2014'te çıkan hikaye bazlı platform oyunu Monochroma'nın arkasındaki Türk geliştirici ekip Nowhere Studios'un yeni oyunu yolda.
 
Nowhere Studios, Circadian City'nin 2020'nin ilk çeyreğinde Steam'de erken erişime açılacağını ve 2020'nin dördüncü çeyreğinde Switch'e geleceğini duyurdu.
 
Circadian City; Stardew Valley, The Sims ve Don’t Starve gibi oyunlardan esinlenen, bir karakterin 24 saatini kontrol ettiğiniz yaşam simülasyonu rol yapma oyunu. Bu 24 saate rüyalar da dahil.
 
Oyunda, üniversiteyi bitirdikten sonra büyük bir şehre taşınan ve yeni bir hayata başlamaya hazırlanan bir karakterin rolünü üstleniyorsunuz. Tuhaf bir şirkette çalışacak, yeni arkadaşlar edinecek, geceleri dışarıya gezmeye çıkacak ve hayatınızın anlamını bulmaya çalışacaksınız.
 
Her gece uykuya daldığınızda ise kendinizi yöntemsel olarak oluşturulmuş dünyalarda bulacaksınız. Günlük hayatta yapmış olduğunuz şeyler ve yaşadığınız duygular rüyalarınızı şekillendirecek ve 16 farklı seçenek arasından kişiliğinizi oluşturup rüyalarınızda çiftçi, çiftlik sahibi, madenci veya oyuncu olabileceksiniz. 
 
Daha fazla bilgi için store.steampowered.com/app/1045430/Circadian_City/ adresinden Steam sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Circadian City Platformlar: PC Geliştirici: Nowhere Studios Dağıtıcısı: Way Down Deep Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler