CityVille Monopoly Oynar mısınız?

06.08.2012 12:08 Gökhan Yılmaz

 
     Uluslararası oyuncak ve masa oyunları üreticisi Hasbro ile Facebook oyunlarıyla ünlenen Zynga'nın ortak paydada buluşmaları sayesinde bazı Zynga oyunlarını kutulu olarak görebileceğiz. Eski tarz ve dijital oyun dünyasının birleşimi gibi görebileceğimiz bu anlaşma FarmVille, Words with Friends, Draw Something ve CityVille gibi Facebook oyunlarını kutulu halde masalarımıza getirecek.
 
     Hasbro'dan yapılan açıklama şu şekilde: "İlk defa oyuncular Words with Friends, CityVille ve FarmVille gibi oyunlarını yüzyüze oynayabilecekler."
 
     Kutulu oyunların fiyatları yurt dışında 20-25$ arasında olacak. Masa oyunlarının çıkış tarihleri olarak sonbahar aralığı veriliyor ve daha fazla ayrıntının o dönemde geleceği belirtiliyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler