City of Steam'in Beta 2. Haftası Başladı

31.01.2013 15:44 Ersin Kılıç


     Steampunk atmosferi ile dikkat çeken City of Steam'in betasının ilk ayağı geçtiğimiz hafta başlamıştı. Betanın ikinci ayağı ise 1 Şubat 2013 Cuma başlıyor.
 
      Düzeltilmiş oyun hatalarıyla birlikte, 1. Hafta test sürecine katılan oyuncuları süpriz hediyeler ve eğlenceli etkinlikler bekliyor. Betanın ikinci ayağı da daha önce belirtildiği gibi 4 gün, yani Pazartesi gününe kadar sürecek.
 
     Ayrıca oyunun ilk hafta betasına katılan oyuncuları “500 Elektum” bekliyor. "500 Elektrum" ile kullanıcılar oyun içi marketten kendilerine gerekebilecek eşyaları alabilir, kullanabilir ve deneyebilirler!
 
     Daha önce aldığınız beta anahtarı ile ikinci betaya da katılabilirsiniz. Yok hala beta kodunuz yok ise City of Steam kapalı beta anahtarı kazanmak için BURAYA TIKLAMANIZ yeterli!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
City of Steam Platformlar: PC Geliştirici: Mechanist Games Dağıtıcısı: Nova Worlds Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 16 Dk önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 1 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 2 Saat önce Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 3 Saat önce Final Fantasy 7 Remake'in Son Oyunu Ne Zaman Gelecek? 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler