City of Steam'in Kapalı Betası Başladı!

25.01.2013 17:19 Ersin Kılıç

 
     Steampunk atmosferi ile dikkat çeken City of Steam'in kapalı betası başladı! Tarayıcı üzerinden çalışması ile oyunculara kolay bir ulaşılabilirlik sağlayan oyun, Unity grafik motoruyla da ön plana çıkıyor.    
 
    DAO Games ile yaptığımız işbirliği sonucu City of Steam beta anahtarlarını bu hafta başından itibaren dağıtmaya başlamıştık. İşte aldığınız bu kapalı beta anahtarlarını kullanarak bugün itibari ile oyuna giriş yapabilirsiniz.

     Eğer hala almadıysanız; Oyunun beta anahtarını kazanmak için ise BSC üyesi olmanız ve üyelik girişi yaparak, aşağıdaki linke tıklamanız yeterli. Kapalı beta anahtarınız hem mesaj, hemde üyelik mail adresinize gönderilecektir. 4 hafta sürecek olan oyunun betası haftada 4 gün açık olacak.
 
      City of Steam kapalı beta anahtarı kazanmak için TIKLAYINIZ!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
City of Steam Platformlar: PC Geliştirici: Mechanist Games Dağıtıcısı: Nova Worlds Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 10 Dk önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler