Civilization 5'e 16 Aralık'ta Yeni DLC'ler Geliyor

Queen Isabella
10.12.2010 23:13 Gökhan Yılmaz

 
      2K Games, bu yılın popüler strateji oyunu Civilization 5 için iki yeni medeniyet ve yeni senaryo ekleyecek DLC'lerin 16 Aralık'ta indirmeye sunulacağını duyurdu.
 
     Her biri 7.49$'a satışa sunulacak bu DLC'ler ile birlikte İspanya'yı yönetebileceğiniz Isabella, Cusco İmparatorluğunu (Inka) yönetebileceğiniz Pachacuti ve 1492'de geçecek yeni bir senaryoya sahip olabileceksiniz.
 
     Eklenen yeni medeniyetlerle birlikte kullanabileceğiniz üniteler ve silahlar da genişleyecek. Senaryo paketi ise 1492'de Christopher Colombus'un yeni dünyayı keşfini konu alacak ve yeni ticaret yolları ve kıtalar bulmaya çalışacaksınız. DLC'ler Civilization 5'in PC ve Mac versiyonları için satışa sunulacak.
 
     Aşağıdan bu DLC paketlerinin ekran görüntülerine göz atabilirsiniz.
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Civilization 5 Platformlar: PC Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 2 Dk önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 1 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 2 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler