Civilization 5'in Mac Tarihi Belli Oldu

03.11.2010 12:40 Ersin Kılıç


 
     Strateji türünün en iyi örneklerinden biri olan Civilization serisinin beşinci oyunu geçtiğimiz Eylül ayında çıkışını yaptı. Türün meraklılarını memnun etmesinin yanı sıra bir çok site ve dergiden de yüksek notlar alan oyunun Mac versiyonu'da geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.
 
     Bugün yapılan açıklama ile oyunun Mac versiyonunun çıkış tarihi duyuruldu. Bu açıklamaya göre oyunun Mac versiyonu Kuzey Amerika'da 23 Kasım'da çıkışını yapacak.
 
     İndirilebilir içerikleri ile de büyümeye devam eden Civilization V'in sitemizde yer alan incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Civilization 5 Platformlar: PC Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 4 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 4 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 5 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 6 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler