Civilization 5'ten Steam'e Özel Paket

06.05.2010 16:16 Alkan Adakaner


 
     Firaxis'in başarılı strateji oyunu Civilization'ın 5. oyunu Steam'e özel bir paketle piyasaya çıkacak. Civilization 5: The Digital Deluxe Edition adlı bu pakette oyunun soundtrack albümü, sahne arkası görüntüler, Babil uygarlığını içeren campaign moduna ait bir görev bulunacak.
 
     Aynı zamanda oyunun "standart" veya "the digital deluxe edition"ını Steam'den alan herkes de "Cradle of Civilization Map Pack: Mesopotamia" adlı harita paketini DLC olarak elde edebilecek.

     Bunların yanı sıra 2K Games, Civilization 5'in Steamworks destekli olacağını yani Steam achievement sistemi ve DRM içereceğini açıkladı. Oyun bu sonbaharda PC için piyasaya çıkacak.

kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Civilization 5 Platformlar: PC Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler