Civilization 6’nın Battle Royale Modu Red Death Çıktı

10.09.2019 22:24 Özgür Eroğlu

 
Fortnite ve PlayerUnknown's Battlegrounds'ın popülerliğiyle birlikte en popüler oyun modlarından birisi olan Battle Royale'ı çoğu kişi biliyordur. Bu modun asıl amacı rakiplerine karşı üstün gelip en son hayatta kalan olmak. Bu popüler oyun modu Battle Royale şimdi de Red Death ismiyle Civilization 6’ya geliyor.
 
Civilization 6: Red Death bugün çıktı ve Civilization 6 sahipleri için ücretsiz bir mod. Bu modda 12 oyuncu hayatta kalan son medeniyet olmak için savaşıyor. Teke tek mücadele için ve daha küçük gruplar için de haritalar mevcut. Ayrıca bilgisayara karşı da oynayabiliyorsunuz.
 
Bütün Battle Royale modlarında olduğu gibi bir “Safe Zone” sistemi var. Oyuncular birimlerini radyoaktif fırtınadan zarar görmemesi için safe zone’a taşımalı. Bu radyoaktif fırtınanın ismi ise Red Death. Red Death etrafınızda küçülürken, sizi diğer medeniyetlerle ilişki kurmak zorunda bırakıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Civilization VI Platformlar: PC Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 7 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler