Civilization: Beyond Earth-Rising Tide'ın Diplomatik Yenilikleri Bu Videoda

14.08.2015 14:54 Ömür Gencer


      Bildiğiniz gibi Civilization: Beyond Earth'ün eklenti paketi Rising Tide önümüzdeki aylarda çıkışını yapacak. Yapımcı ekip eklenti paketiyle gelecek yeni toprakları detaylandıran yeni bir tanıtım videosu paylaştı.
 
      Videoda Rising Tide eklenti paketiyle oyuna eklenen yeni topraklardan birisi karlarla kaplı tundralar. Buralar yeni yaratıklarla dolup taşsa da oyuncuların işine yarayacak artifactlere de ev sahipliği yapıyor. Videoda vurgu yapılan bir diğer şey ise artık liderler oyunda zaman geçtikçe farklılaşacak. Yani oyunun başında komşularımızın izlediği politik anlayış oyun ilerledikçe bambaşka bir hal alabilecek. Bu da kendi politik kararlarımızı sürekli değiştirmemiz gerektirecek.
 
       Rising Tide için yayınlanan yeni videonun yanında ana oyun Civilization: Beyond Earth'ün hafta sonu boyunca Steam üzerinden ücretsiz deneyebileceğinizi belirtelim. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Civilization: Beyond Earth Platformlar: PC Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 24 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler