Civilization IV Parçası Grammy'ye Aday Gösterildi

03.12.2010 23:26 Levent Polater

 

 
    Besteci Christopher Tin, 2 Grammy Ödülüne aday gösterildi. Biri kendi albümü içinken diğeri ise Civilization IV'te yarattığı müthiş 'Baba Yetu' adlı parçası için geldi.
 
     Böylece ilk defa Grammy'de bir oyunla ilgili parça aday gösterilmiş oldu. Bu parçanın oyunun açılış teması müziği olduğunu da hatırlatalım.
 
    'Baba Yetu' parçası 'Best Instrumental Arrangement Accompanying Vocalists' yani 'Vokalistlerin Eşlik Ettiği En İyi Çalgılı Parça' kategorisine aday gösterildi. 2005'te çıkan Civilization IV'ün bu parçası popülaritesini gün geçtikçe arttırmıştı. Çeşitli koroların 1000'den fazla canlı konserde 'Baba Yetu' parçasını tercih etmesi de parçanın buralara kadar ulaşabilmesinde en büyük pay sahibi olarak gösterilebilir.
 
    53'üncüsü düzenlenecek Grammy Ödülleri gecesi 13 Şubat'ta gerçekleşecek. 'Baba Yetu' parçasını aşağıdaki oynatıcıdan dinleyebilirsiniz. Ödülü hak ediyor mu? Siz karar verin.
 

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Civilization 5 Platformlar: PC Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler