Civilization VI'dan İlk Bilgiler + Ekran Görüntüleri

11.05.2016 20:23 Gazali Çetinkaya

 
   Sıra tabanlı strateji türünün önemli serilerinden Civilization'ın yeni oyunu bugün resmi olarak duyuruldu. Firaxis tarafından geliştirilen oyun 21 Ekim 2016 tarihinde sevenleriyle buluşacak.
 
   Toplamda 33 milyon satarak büyük bir başarı gösteren Civilization serisinin yeni oyunu hayranlarına sunmayı planladıkları içeriklerle strateji türünü tekrardan canlandıracak gibi gözüküyor.
 
   İşte yapımcı ekip tarafından bizlere söylenen oyun hakkındaki ilk bilgiler:
   
   Civilization VI önceki oyunlara göre daha geniş ve daha büyük olarak karşımıza çıkacak. Medeniyetimizi kurup ilerletmek için tarihteki en büyük liderler ile yeniden ancak daha gelişmiş bir oynanış ile mücadele edeceğiz. Ayrıca Civilization VI bizlere yeni kültürler, yeni keşfedilecek bölgeler, yeni haritalar, hikayeler ve Taş Devri‘nden başlayıp Bilgi Çağı‘na uzanan soluksuz bir yolculuk getirecek.
 
Çok Geniş İmparatorluklar 
   Civilization VI önceki tüm oyunlardan çok daha büyük olup imparatorluklarımızı çok geniş alanlara yayma imkanı sağlayacak. Daha önce hiç bu kadar büyütmediğiniz imparatorluğunuzun bu oyunda keyfini çıkaracaksınız. 
 
Aktif Araştırma 
   Kurduğunuz medeniyetleri hızlıca büyütmek ve geniş alanlara yayılmak için oyunda araştırma kilit bir nokta olacak. Bu aktif araştırmayı kurduğunuz birimler ile yeni kültürleri keşfetmede kullanabileceğiz. 
 
Dinamik Diplomasi 
   Oyunda bulunan geliştirilmiş diplomasi sistemi ilk çağlardaki ilkel iletişimlerden yeni çağlardaki ittifaklara kadar dayanacak.
 
Farklı Birimlerin Etkileşimi 
   Oyun içerisinde bazı birlikler kendi içerisinde özel bir uyum sağlayabilecek. Örneğin anti-tank sınıfı ile piyade birlikte uyum sağlarken savaşçı sınıfı ile de göçmen toplum sınıfı uyum sağlayıp daha iyi işler çıkarmamızı sağlayacak. 
 
Yenilenmiş Çoklu Oyuncu Modu 
   Alıştığımız çoklu oyuncu modlarının yanında coop olarak arkadaşımızla birlikte oynayabileceğimiz tek bölümlük ve hızlıca bitirebileceğimiz çoklu oyuncu modları bulunacak.
 
Her Türde Kitleye Hitap Edecek 
   Civilization VI daha önceden seriye aşina olanlar için kendi medeniyeti kurmada farklı yollar sunacakken seriyle yeni tanışanlar için hazırlanmış eğitim kısmı ile oyuna kısa bir sürede adapte olup hızlıca oyunun keyfine varabilecekler. 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Civilization VI Platformlar: PC Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 48 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler