Civilization V'e %75'lik Steam İndirimi

12.03.2012 14:00 Samet Konuksal


     Steam'de günlerdir yapılan 2K Games kampanyasının son konuğu belli oldu. Bu doğrultuda Sid Meier'in beğenilen strateji oyunu Civilization V, kaçmayacak bir indirimle birlikte gözüktü.
 
     Bu akşam 20:00'a kadar sürecek olan kampanyada Civilization V, %75'lik indirimle sunuluyor. İndirim oranlarıyla birlikte ana oyunu 7.49 dolardan, GOTY sürümünü ise 12.49 dolardan satın alabilirsiniz.
 
     Oyunların haricinde Civilization V'in DLC'leri de aynı indirim oranıyla birlikte kampanyada sunuldu. Bu indirimde Civilization V'in DLC paketini 2.49 dolardan satın alma şansınız bulunuyor. 
 
      Yararlanmak için Steam'in sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Civilization 5 Platformlar: PC Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 6 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 7 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 8 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler