Civilization V'in Demosu 21 Eylül'de

28.08.2010 09:44 Gökhan Yılmaz

 
      2K Games ve Firaxis Games'in merakla beklenen oyunu Civilization V'in demosunun çıkış tarihi belli oldu. Oyunun resmi sitesinde yayınlanan duyuruya göre Civilization V'in oynanabilir demosu 21 Eylül'de oyunculara sunulacak.
 
     Bu tarih aynı zamanda oyunun Kuzey Amerika çıkış tarihi oluyor. Daha önceden yapılan açıklamalarda oyunun demosunun çıkış tarihinden daha önce yayınlanacağı söylenmişti. Bu nedenle yapımcı ekip tüm oyunculardan özür diliyor ve demoyu yetiştiremediklerini belirtiyorlar.
 
     PC'ye özel strateji oyunu Civilization V, Kuzey Amerika'da çıkışını yaparken Avrupa'daki oyuncular teselli olarak oyunun demosuna sahip olacaklar. Oynanabilir demonun 21 Eylül'de yayınlanmasının ardından oyunun Avrupa versiyonu 24 Eylül'de satışa sunulacak. Civilization V, bu tarihte mağazalarda yer almasının yanı sıra aynı gün Steam üzerinden satışa sunulacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Civilization 5 Platformlar: PC Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler