Civilization'ın Babası Sid Meier'ın Yeni Oyunu Starships Duyuruldu!

19.01.2015 15:48 Samet Konuksal


    Civilization serisinin haricinde yaptığı simülasyon oyunlarıyla tanıdığımız Sid Meier'ı en son Civilization: Beyond Earth ile görmüştük. Sid Meier ve ekibi, tamamen kendisinin dahil olduğu yeni bir oyunu duyurdu. 
 
    Sid Meier's Starships yine 2K Games ve Firaxis Games ortaklığıyla geliştiriliyor. İçerisinde bulunduğumuz dönemde yani 2015'in ilk aylarında çıkması beklenen Starships, PC, Mac ve iPad için hazırlanıyor.
 
    Sıra tabanlı bir oynanışa sahip olacak olan yapımda uzay gemimizle beraber Galaksi'deki maceramıza atılıyoruz. Maceramız sırasında yeni görevlerle karşılaşacak, bazı evrenleri korumaya çalışacak ve birlikler kurmaya çalışacağız. Oyun boyunca etkimizi geliştirebilecek, yeni teknolojiler keşfedecek ve gemimizi, tayfamızı genişletebileceğiz.
 
    Civilization: Beyond Earth hikayesinin devamı olarak görülen fakat başka bir tarzda karşımıza çıkan Starships, anlatıldığı kadarıyla FTL: Faster Than Light'ın yaptığını biraz daha geniş yapıya taşıyor. Sid Meier'ın da içinde bulunduğu küçük bir ekip tarafından geliştirilen Starships hakkında daha fazla detay önümüzdeki günlerde paylaşılacak.
 
Görüntüler ve videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sid Meier's Starships Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 12 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 29 Nisan EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler