Civilization'ın Facebook Oyunu 2011'de Geliyor

12.11.2010 18:33 Gökhan Yılmaz

 
     Take Two Interactive'in ilk sosyal ağ oyunu olacak Civilization Network'ün 2011'de çıkacağı açıklandı. Firmanın yakında CEO'su olacak Strauss Zelnick, oyunun yakın bir zamanda çıkacağını duyurarak Civilization hayranlarına seslendi.
 
     Civilization Network'ün geliştirilme süreci oldukça sessiz oldu. 2K Games bu konuda suskunluğunu bozmazken, oyunun Facebook sayfasında da herhangi bir güncelleme yayınlanmıyordu.
 
     Civilization serisinin başındaki isim olan Sid Meier, oyunun prototip versiyonunu oynadığını ve herhangi bir denge sorunu olmamasından emin olmak istediğini söylemişti. Bakalım Civilization Network FarmVille'i tahtından indirebilecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Civilization 5 Platformlar: PC Geliştirici: Firaxis Games Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 2 Dk önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 35 Dk önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 2 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler