Cliff Bleszinski Resident Evil'ı Düzeltmek İstiyor

29.10.2012 08:17 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz günlerde Epic Games'ten ayrıldığını duyurarak oyun dünyasını şoka uğratan Cliff Bleszinski, Twitter üzerinden ilginç açıklamalarda bulundu.
 
     Attığı bir tweet'te "Hey Capcom. Beni ara. Resident Evil'ı düzeltebiliriz. Beraber." sözlerini sarfeden ünlü geliştirici, Capcom'dan beklemediği bir yanıt aldı. Capcom bu tweet'e "pizza getir" ifadesiyle karşılık verdi. Sonrasında ise Bleszinski, söylediklerinin ukalaca olduğunu kabul etti.
 
     Serinin son 2 oyunu olan Resident Evil 6 ve Operation Raccoon City'nin aldığı puanlar neticesinde, serinin desteğe ihtiyacı olduğu ortada. Ama o destekçi kim olur, bilemiyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 6 Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler