Cliff Bleszinski ve Fox, Fox Satın Alınmadan Önce Yeni Bir Alien Oyunu Hakkında Görüşüyormuş

11.02.2020 07:56 Özgür Eroğlu

 
Epic Games'in eski tasarım direktörü ve Gears of War'un yaratıcılarından Cliff Bleszinski, gerçekleşememiş bir Alien oyunu hakkında Twitter üzerinden bilgilendirme yaptı.
 
Cliff Bleszinski'nin attığı Tweet'e göre kurucularından biri olduğu Boss Key Productions kapanmadan önce, Boss Key Productions ile Fox yeni bir Alien oyunu hakkında görüşüyormuş. Bu görüşme Fox, Disney tarafından satın alınmadan önceymiş ve Fox satın alındıktan sonra görüşmeler ve proje kaybolup gitmiş.
 
Bu gerçekleşememiş Alien projesinde ise, Black Mesa tarzı bir tesiste silahlanıp uzaylılarla savaşacakmışız. Oyunun ana karakteri ise büyümüş Newt olacakmış. Ayrıca oyunun FPS olması düşünülmüş.
 
Anladığımız kadarıyla Alien Isolation'a göre biraz daha aksiyon dolu bir oyun olacakmış. Alien Isolation her ne kadar başarılı olsa da sanırım herkes başarılı ve aksiyonlu bir Alien oyunu görmek isterdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alien: Isolation Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: Korku Çıkış Tarihi: 7 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 1 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler