Cloudpunk'a Kokpit Görüşü Eklendi

28.10.2020 03:54 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Ion Lands, hikaye odaklı cyperpunk macera oyunu Cloudpunk için kokpit güncellemesini yayınladı.

PC oyuncuları artık araç içindeyken klavyede V veya kontrolcüde D-Pad yukarı tuşuna basarak kokpit görüşüne geçebilir ve yeni sürüş deneyiminin keyfini çıkarabilir.

Güncelleme bunun yanı sıra performans iyileştirmeleri, kontrolcü kullanımında iyileştirmeler ve birkaç seviye tasarımında bazı değişiklikler getiriyor ve apartmanınızı daha interaktif yapıyor. Pizza yemek, akvaryumdaki balıklara yakından bakmak, televizyon izlemek ve retro oyun konsolunda oyun oynamak gibi.
 
Kokpit güncellemesi PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Konsollara ne zaman geleceği açıklanmadı.
 
Ion Lands ayrıca büyük bir hikaye güncellemesi üzerinde çalıştığını duyurdu. Yeni karakterler, araç oluşturma, opsiyonel yarış işleri ve daha fazlasını getirecek. Belirtilene göre geliştirilmesi uzun sürecek ve ikinci bir oyun gibi olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cloudpunk Platformlar: PC Geliştirici: ION LANDS Dağıtıcısı: Maple Whispering Limited Tür: Cyperpunk macera oyunu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler