CoD: Black Ops 3'ün PC Sürümü Yamalarla Düzeltildi

16.11.2015 13:08 Samet Konuksal


    Son dönemde Batman: Arkham Knight gibi bir faciayla karşılaşan PC oyuncuları, Call of Duty: Black Ops 3'ün sorunlu çıkışı sırasında endişeler yaşamıştı. i5 işlemcilerde kötü çalışan ve genelde akıcılık konusunda sorunlar yaşayan Black Ops 3'ün PC sürümü için korkulan olmadı. Yapımcı Treyarch, işini yarıda bırakmadı.
 
    İki gün önce oyunun PC sürümü için yayınlanan yeni yama hem hata düzeltmelerini, hem de performans yükseltmelerini getiriyor. Genel olarak yapımcı ekibin yayınladığı yamaları bir araya getirirsek Call of Duty: Black Ops 3'ün şimdiki halinde çıkışındaki halinden eser yok. Steam forumlarında oyuncular hem senaryo modunda, hem de multiplayer modunda sorunsuz bir deneyim yaşadıklarını belirtiyorlar.
 
    Oyunun yeni halini deneyen Kotaku editörü, çıkışında akıcılık sorunundan dolayı oynayamadığı senaryo modunu artık sorunsuz bir şekilde 60 FPS'de oynadığını söylemiş. Aksiyonun en yoğun olduğu, bol patlamalı sahnelerde bile FPS düşüşünün yaşanmadığı eklenmiş. Eğer oyunu satın almak için endişe duyuyorsanız bu düzeltmeler size iyi gelecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 6 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler