CoD Köpeğine Takedown Yapımcısından Gönderme

Kaş animasyonları ekibinin başı: "Bu kardan adamla duygusal bir bağ kuracaksınız."
27.05.2013 17:13 Gökhan Yılmaz

  
     Rainbow Six, Ghost Recon, GR2, GRAW, F.E.A.R., Condemned, Halo: Reach, Drakan, The Suffering, World of Tanks ve daha nicelerinde çalışmış olan BAFTA ödüllü yapımcı Christian Allen ve bağımsız ekibi Serellan, Takedown isimli yeni bir oyun üzerinde çalışıyor. Bu oyun Kickstarter kampanyası ile amacı olan 200.000$'dan fazlasını toplamıştı ve Swat 4 ile Rainbow Six'in ruhani devam oyunu (Resmi devam oyunu değil) olacak.
 
     Yapım ekibi yeni yayınladıkları tanıtım videosu ile oyunda bulunacak gerçekçi kardan adamları tanıyorlar. Elbette işin amacı kardan adamları tanıtmak değil, Call of Duty: Ghosts'da bulunacak köpeğe gönderme yapmak. Aşağıdan gerçek Seal Team'de hizmet vermekte olan kardan adamların yüksek çözünürlüklü taramalarıyla oluşturulmuş kardan adam modelini ve tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Ayrıca hemen onun altında da Takedown'ın silah seslerinin nasıl kayıt edildiğini göreceksiniz.
 



İlgili İçerik Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 2 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 2 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 3 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 4 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler