CoD: Modern Warfare 2'nin Demosu Geç de Olsa Çıktı

04.08.2010 23:39 Gökhan Yılmaz

 
     Activision, gelmiş geçmiş en çok satış yapan Call of Duty oyununun demosunu yayınlamaya karar verdi. Fakat demo oyunların amacına bakarsak; merakla beklenen bir oyun hakkında oyuncuya bilgi verme açısından oyunun çıkışından önce ya da çıkışıyla birlikte yayınlanırlar. Bu nedenle bir yıl gecikmiş bir demo kulağa oldukça garip geliyor.
 
     Bildiğiniz üzere Call of Duty: Modern Warfare 2, 2009'un Kasım ayında piyasaya çıkmıştı. Oyun için bir demo yayınlanmamıştı zira senaryo modunun oyun süresi beş saatti. Şu an herkes Call of Duty: Black Ops'u beklerken Modern Warfare 2'nin demosunun çıkması biraz anlamsız kalıyor. Fakat anlaşılan Activision daha farklı düşünüyor. Milyonlarca satış elde eden Modern Warfare 2'nin demosunu yayınlayarak oynamayan kişilere de (Kaldıysa) beğendirip ekstra bir kaç kopya daha satmayı planlıyor.
 
     Eğer aranızda Modern Warfare 2'yi oynamayan varsa ve denemeyi düşünüyorsanız PlayStation Network'ten ya da Xbox Live'dan demosunu çekerek Cliffhanger bölümünü (Karlı bölüm) oynayabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call Of Duty: Modern Warfare 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 28 Dk önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 1 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 3 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler