CoD: Modern Warfare 3'ün DS Sürümü Onaylandı

Oyunun 3DS veya PSP için değil de DS için yapılması tamamen ticari bir karar
06.08.2011 20:47 Alkan Adakaner


     Nintendo'nun taşınabilir cihazları için oyun geliştirme konusunda uzman olan n-Space, Call of Duty: Modern Warfae 3'ün DS sürümünü geliştirdiğini açıkladı. Firma daha önce DS'te gördüğümüz Call of Duty oyunlarını da geliştirmişti.
 
      Oyunun 3DS sürümü ise olmayacak gibi görünüyor. n-Space yetkilileri kendilerinin sadece oyunu geliştirmek için kiralanan bir stüdyo olduklarını ve Modern Warfare 3'ü diğer platformlara geliştirme kararı alamayacaklarını vurguluyorlar.
 
      Şu an için 3DS'e üç yeni oyun hazırlayan n-Space'in Modern Warfare 3'ün DS sürümüne el atması çok iyi oldu, çünkü bu deneyimi en iyi sunabilecek firmalardan birisi de onlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: n-Space Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler