CoD Oyuncuları Facebook Oyuncularından Daha Yakın

Activision Call of Duty serisinden milyarlarca dolar kazanıyor
10.08.2011 14:54 Alkan Adakaner


    Call of Duty serisinin Activision'ın en önemli oyunu olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Ne de artık serinin her oyunu 20 milyondan fazla satıyor ve Modern Warfare 3'ün de benzer rakamlara ulaşması bekleniyor.
 
      Activision bu seriye o kadar çok güveniyor ki Facebook oyunlarını bile geçtiklerini düşünüyor. Activision Yayıncılık Ceo'su Eric Hirshberg'in açıklamasına göre Call of Duty oyuncuları Facebook'taki en çok ilgi gören ücretli oyunlardan daha fazla birbirlerine ve oyuna bağlılar.

     Hirshberg, kişi başına ödenen ücretlere bakıldığında kendi oyuncularının herhangi bir ücretli facebook oyunundan daha fazla para harcadıklarını ve Call of Duty oyuncularının günlük olarak ilk 3 facebook oyunundan daha fazla zamanı oyunun karşısında harcadıklarını belirtti.

     Ceo aynı zamanda Activision'ın sosyal veya mobil pazarlara şu an için adım atmayı düşünmediğini söyledi. Biz yine de uygun bir zamanda bu pazara Activision'ın da gireceğine eminiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MGS Delta: Snake Eater Kalite ve Performans Moduna Sahip Olacak 2 Saat önce Dragon Age The Veilguard İçin Yeni Video Aksiyon Sistemine Odaklanıyoır 3 Saat önce The Stone of Madness 2025'in Başlarında Piyasaya Sürülecek 3 Saat önce KILL KNIGHT 3 Ekim'de Konsollar ve PC için Piyasaya Çıkıyor 3 Saat önce Strateji Oyunu Heroes of Might and Magic: Olden Era, PC için Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler